Известие

Collapse
No announcement yet.

едно питане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• едно питане

здравейте колеги,искам да попитам за казанчето на антифриза,значи нали има едно чучурче от горе в което има маркуч http://store.picbg.net/pubpic/FA/10/...232318fa10.bmp ,та на работещ двигател кога трябва да се вижда през него че (бълбука) минават балончета,и имали момент в който не се виждат (тоест не бълбука) питам защото обърнах внимание една сутрин като запалих,че не (бълбукаше) а след малко каране и погледнах и имаше балончета.дайте си мненията,ще съм ви благодарен
    Last edited by emo84; d.m.y г., 18:57.

брато то от там не трябва да излизат балончета а само антифриза се връща в казанчето ако има балончета имаш голям проблем но да си кажат мнението спецовете в форума
    алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
      брато то от там не трябва да излизат балончета а само антифриза се връща в казанчето ако има балончета имаш голям проблем но да си кажат мнението спецовете в форума
      оня ден говорех с един мъж,и той каза че там трябва да се вижда как бързо минават малки балончета,обяснявам си го,че е от това дето връща антифриза,маркучите са си твърди на загрял мотор,в смисъл държи си атмосфери,загрява си екстра,парно супер,антифриз си е на макс,и върви на пушка,от чист интерес питам,ДАВАЙТЕ МНЕНИЯ КОЛЕГИ

Comment

Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
        вижда се вътре как минават балончета по тоя чучур,да се уточня.да не помислите,че надува балони от вън

Comment

Я МИ КАЖЕТЕ КАТО ЗАГРЕЕ КОЛАТА КАчЕСТВЕННО,МАРКУчИТЕ ТРЯБВА ДА СА МЕКИ ИЛИ ТВЪРДИ??? КАТО СЕ СТИСКАТ

Comment

Като ти е студена колата няма да "бълбука" от там
            Връщането на антифриз става чак когато загрее колато, дигне поне 50градуса

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
              Като ти е студена колата няма да "бълбука" от там
              Връщането на антифриз става чак когато загрее колато, дигне поне 50градуса
              да така съм забелязъл че е,а я кажи маркучите като загрее мотора требва да са твърди нали? и капачката колко се натяга на казанчето,щото съм я натегнал до край

Comment

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
                да така съм забелязъл че е,а я кажи маркучите като загрее мотора требва да са твърди нали? и капачката колко се натяга на казанчето,щото съм я натегнал до край
                Не знам дали трябва да са твърди, но дали имаш там проблем
                А иначе капачката си я затваряш нормално и да я натягаш и да не я натягаш, ако има налягане тя е с клапа и ще си го изкара. Аз и я натягам лекичко да не се отвие случайно

Comment

нямам проблеми колега,просто захванах темата от това,че с един приятел говорехме за тия неща

Comment

Working...
                  X